Home < Nieuws < Oliebollenactie

Activiteiten, cursussen, ruimtes huren, en meer

Nieuws

>

Oliebollenactie

access_time
Oliebollenactie

6 januari 2020

Op de laatste dag van 2019 hebben wij met veel plezier en gezelligheid oliebollen gebakken en verkocht vanuit Wijkcentrum de Componist. Op deze wijze kunnen wij ons geldpotje voor het organiseren van activiteiten bijvullen. Gelukkig is dit goed gelukt.
Een week daarvoor zijn er al een aantal vrijwilligers begonnen met het rondbrengen van een bestellijst in een groot deel van het Noorderpark. De lijst kon worden ingeleverd in de brievenbus van het Wijkcentrum. Iedere morgen haalde ik de brievenbus leeg en ik moet zeggen dat het aantal bestellijsten niet tegenviel. Op de dag van de verkoop werden de bestellingen door ons klaargezet en werd er al een voorraadje oliebollen gebakken.
Buiten de kraam opgebouwd, muziek aan en dan wachten op wat er komen gaat. Het heeft de hele dag aardig doorgelopen en toen wij rond drie uur gingen stoppen konden wij terugkijken op een prima dag en natuurlijk een prima verkoop. Kortom een zeer geslaagde dag waar wij in 2020 zeker een vervolg aan gaan geven. Natuurlijk hopen wij dat u onze oliebollen lekker heeft gevonden.

Wat de activiteiten betreft:
Heeft u een idee voor het organiseren van een activiteit, en dat mag bijna van alles zijn, neem dan contact met ons op zodat wij u hiermee kunnen helpen.
Dit kan via onze website, facebook en email. Bellen mag natuurlijk op nummer 0592-408050.
Rest mij nog om iedereen, namens alle medewerkers van Wijkcentrum de Componist, een gelukkig en een voorspoedig 2020 te wensen.


Vriendelijke groet,
Harry Veld.
Voorzitter.
Wijkcentrum de Componist.

Ga terug

Gerealiseerd door MEN Technology & Media

E beheer@wijkcentrumdecomponist.nl | T 0592-408050